4 ακίνητα προς ενοικίαση βρέθηκαν με αυτήν την αναζήτηση
Απόκρυψη φίλτρων
0 €
2500 €
1
8
Εμφάνιση 4 αποτελεσμάτων
Αυτόματη Αναζήτηση - εντελώς δωρεάν: Λάβετε e-mail όταν εμφανίζονται σπίτια που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας
Filter icon Αναζήτηση φίλτρου
Εμφάνιση 4 αποτελεσμάτων

Ενοικιάσεις στην περιοχή Κιάτο

Ταξινόμηση
ad
Νεράτζα
Μπάνια
1
Υπνοδωμάτια
1
Τύπος
Διαμέρισμα
Kiato
Μπάνια
1
Υπνοδωμάτια
1
Τύπος
Στούντιο
Νεράτζα
Μπάνια
1
Υπνοδωμάτια
1
Τύπος
Διαμέρισμα
Διμηνιό
Μπάνια
2
Υπνοδωμάτια
2
Τύπος
Σπίτι
Παρόμοιες αναζητήσεις

Μάθετε περισσότερα για τις ενοικιάσεις στην πόλη Kiato!

Σας συνιστούμε να ξεκινήσετε την αναζήτηση του σπιτιού σας το συντομότερο δυνατό στο Rentola, καθώς πολλές διαφορετικές περιοχές στην χώρα Greece έχουν μεγάλη ζήτηση για ενοικιάσεις. Χρησιμοποιήστε δωρεάν την Αυτόματη Αναζήτησης και λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απευθείας όταν υπάρχουν νέα σπίτια στην πόλη Kiato.

Το μηνιαίο ενοίκιο για μια ενοικιαζόμενη ιδιοκτησία στην πόλη Kiato είναι μεταξύ 300,00 €. και 750,00 €. Το μέσο ενοίκιο ανά m2 είναι 525,00 €.

Υπάρχουν 4 διαθέσιμα ακίνητα προς ενοικίαση στην πόλη Kiato στη λίστα κατοικιών. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ολόκληρο τον κατάλογό μας με συνολικά ακίνητα προς ενοικίαση σε όλη την Greece.

Η πόλη Kiato είναι ένα πολύ ευχάριστο μέρος, όπου μπορείτε να έχετε μια άνετη και δυναμική ζωή. Υπάρχει πάντα κάτι να κάνετε, κάτι να δείτε, κάτι να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε σε αυτή την πόλη.

Ναι φυσικά. Εάν τα έχετε τακτοποιήσει όλα τα σχετικά έγγραφα, όπως την βίζα, μπορείτε να νοικιάσετε ένα κατάλυμα στην πόλη Kiato με τον ίδιο τρόπο όπως και οι ντόπιοι.

{"slug":"kiato","title":"Κιάτο"}
kiato