Σχετικά με εμάς

Το Rentola είναι ένας ιστότοπο συγκέντρωσης των αγγελιών επί πληρωμή των χρηστών που σας διευκολύνει να ξεκλειδώσετε την επόμενη περιπέτεια ανεύρεσης της κατοικίας σας.

House

Προσφέρουμε σε εκατομμύρια παγκόσμιους χρήστες μας μια εμπειρία κατά παραγγελία, τόσο για τους ενοικιαστές όσο και για τους ιδιοκτήτες. Το όραμά μας είναι να βοηθήσουμε στην απλοποίηση της διαδικασίας γνωριμίας μεταξύ ιδιοκτητών και ενοικιαστών - βοηθώντας στην έναρξη και καθοδήγηση της πρώτης φάσης της εμπειρίας ενοικίασης.

Αυτήν τη στιγμή βρισκόμαστε σε περισσότερες από δώδεκα χώρες σε όλο τον κόσμο και επεκτεινόμαστε, μαθαίνουμε και εξερευνούμε καθημερινά.

Globe

Το 2024 φιλοδοξούμε να φτάσουμε τους 50 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Είμαστε μια πολυεθνική ομάδα που βρίσκεται σε πολλές ηπείρους σε όλο τον κόσμο, αφοσιωμένη στο να βοηθάμε τόσο τους ενοικιαστές όσο και τους ιδιοκτήτες να βρουν το ιδανικό ταίρι. Εργαζόμαστε συνεχώς για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας και η έξυπνη μηχανή αναζήτησής μας σας διευκολύνει περισσότερο από ποτέ να βρείτε το ακίνητο προς ενοικλίαση ή τον ενοικιαστή των ονείρων σας.

Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε, αλλά πιστεύουμε ότι θα είναι πολύ καλύτερα να το δείτε και μόνοι σας.

Company

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε, οπότε εγγραφείτε εδώ και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον κλάδο των ενοικιάσεων σήμερα. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας θα χαρεί να σας βοηθήσει, προσπαθώντας πάντα να απαντήσει στο ερώτημά σας εντός 24 ωρών κατά τη διάρκεια της εργάσιμης εβδομάδας.