Εισαγωγή

Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε το Rentola. Το Rentola είναι μια από τις πιο έξυπνες πλατφόρμες για ενοικίασης στην αγορά. Το Rentola είναι μέρος του Boost Media Limited με κύρια εστίαση στην αγορά ακινήτων, συμπεριλαμβανομένης της στέγασης και της εμπορίας κατοικιών προς ενοικίαση. Ως χρήστης του Rentola ή ως συνδρομητής του Rentola συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας. Ο ιστότοπος, οι διαφημίσεις και το περιεχόμενο καθώς και οι συνδρομητικές υπηρεσίες είναι διαθέσιμα σε εσάς από Boost Media Limited, 112c High Street, Hadleigh, Suffolk IP7 5EL Ipswich, United Kingdom. Αριθμός εταιρείας: 14229923, ΑΦΜ: GB 436679944

Εφαρμογή

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια αυτόματη αναζήτηση σπιτιού, οικιακές διαφημίσεις ή μια συνδρομή στο Rentola. Σύμφωνα με τις σχετικές κατηγορίες και περιοχές, συμφωνείτε να αποφύγετε να κάνετε τα ακόλουθα:

Συμφωνείτε ότι η παραβίαση των παραπάνω θα έχει ως αποτέλεσμα την άμεση κατάργηση της διαφήμισής σας, της αυτόματης αναζήτησης και του προφίλ σας στο Rentola.

Δικαίωμα ανάκλησης

Με την αγορά των υπηρεσιών του Rentola, έχετε δικαίωμα ακύρωσης 14 ημερών εάν το προϊόν που αγοράσατε δεν χρησιμοποιηθεί. Κατά τη δημιουργία ενός χρήστη και την πραγματοποίηση μιας αγοράς, το αγορασμένο προϊόν τίθεται σε λειτουργία.

Όταν αγοράζετε τη συνδρομή, σας ειδοποιούμε ότι έχετε εγγραφεί σε μια συνδρομή η οποία ανανεώνεται κάθε 28 ημέρες για 39,00 €. Η συνδρομή μπορεί να τερματιστεί με άμεση ειδοποίηση μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Δεν θα επιστρέψουμε τα ποσά που καταβλήθηκαν εκτός εάν υπάρχει τεχνικό σφάλμα. Εάν υπάρχει τεχνικό σφάλμα, η τεκμηρίωση του παρόντος πρέπει να προσκομιστεί από τον συνδρομητή.

Κατάχρηση του Rentola

Σας ενθαρρύνουμε να μας ενημερώσετε στο [email protected] εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ή δείτε προσβλητικό περιεχόμενο για εμάς, για να διασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα των αγγελιών στέγασης στον ιστότοπό μας. Διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε το αποθηκευμένο περιεχόμενο και να λάβουμε τεχνικά και νομικά μέτρα για να αποκλείσουμε χρήστες από τον ιστότοπό μας, εάν πιστεύουμε ότι προκαλούν προβλήματα ή ότι οι ενέργειές τους δεν συνάδουν με τη διατύπωση ή το πνεύμα της πολιτικής μας.

Ενδέχεται να αποφασίσουμε να χρησιμοποιήσουμε ορισμένα από αυτά τα μέτρα, να καταργήσουμε αποθηκευμένο περιεχόμενο ή να αποκλείσουμε έναν χρήστη από τον ιστότοπό μας. Το Rentola δεν φέρει καμία ευθύνη για την παρακολούθηση του ιστότοπού μας, των υπηρεσιών μας ή για μη εξουσιοδοτημένο ή παράνομο περιεχόμενο ή χρήση του ιστότοπου ή των υπηρεσιών μας από χρήστες.

Διανομή της αγγελίας κατοικίας σας

Ορισμένες από τις λειτουργίες μας ενδέχεται να εμφανίζουν το περιεχόμενό σας μέσω άλλων πηγών για άτομα που αναζητούν σπίτι. Συμπεριλαμβανομένων εφημερίδων, σε ιστότοπους που συνεργαζόμαστε ή όχι, ή σε άλλους ιστότοπους που αποτελούν μέρος του διαφημιστικού μας δικτύου - καθώς και στα κοινωνικά μας δίκτυα, συμπεριλαμβανομένων ομάδων και σελίδων στο Facebook καθώς και του Instagram.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε ότι το περιεχόμενό σας μπορεί να εμφανίζεται σε αυτές τις πλατφόρμες, καθώς και σε κοινωνικά δίκτυα και ιστότοπους.

Δικαιώματα περιεχομένου

Συμφωνείτε να μην αντιγράψετε, τροποποιήσετε ή διανείμετε τον ιστότοπό μας ή το περιεχόμενό του, τα πνευματικά δικαιώματα ή τα εμπορικά σήματα. Δημιουργώντας Περιεχόμενο στις υπηρεσίες του Rentola, δίνετε στο Rentola ένα απεριόριστο, δωρεάν, αμετάκλητο δικαίωμα να δημοσιεύει, να τροποποιεί και να δημιουργεί αντίγραφα του συνόλου ή μέρους του εν λόγω περιεχομένου. Περιλαμβάνονται δεδομένα, κείμενο και εικόνες. Το Rentola κάνει χρήση αυτού του δικαιώματος αποθήκευσης και προβολής των διαφημίσεών σας καθώς και για σκοπούς μάρκετινγκ στις δικές μας σελίδες και στο δίκτυό μας που περιλαμβάνει τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων που αναφέρονται παραπάνω.

Επιπλέον, αποδέχεστε να εκχωρήσετε στο Rentola το δικαίωμα να αποτρέψει και να διώξει την αντιγραφή τρίτων ή την αδικαιολόγητη χρήση του συνόλου ή μέρους του περιεχομένου που δημιουργείτε στις υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων ανίχνευσης των υπηρεσιών του Rentola στις οποίες μεταφέρεται το Περιεχόμενο.

Τίποτα σε αυτούς τους όρους δεν περιορίζει τα δικαιώματά σας να χρησιμοποιείτε το περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων, του κειμένου και των εικόνων που δημιουργείτε στην υπηρεσία του Rentola.

Παράβαση

Οι νόμιμοι κάτοχοι πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικών σημάτων ή άλλων άυλων δικαιωμάτων ιδιοκτησίας μπορούν να αναφέρουν διαφημιζόμενο περιεχόμενο που παραβιάζει τα δικαιώματά τους και να ζητήσουν την αφαίρεση αυτού του περιεχομένου. Κατά την αναφορά, αποστέλλεται ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected], το πεδίο θέματος φέρει την ένδειξη "Αναφορά παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων" και περιέχει μια λεπτομερή περιγραφή της παραβίασης.

Τιμές και πληρωμές

Ενημερώνεστε σχετικά με την τιμή και την πληρωμή πριν ολοκληρώσετε την αγορά της υπηρεσίας. Η συνδρομή σας στο Rentola κοστίζει 1,00 € για τις πρώτες 7 ημέρες. Στη συνέχεια, χρεώνεται το ποσό των 39,00 € και η συνδρομή καταβάλλεται κάθε 28 ημέρες.

Οι τιμές μας αναφέρονται σε EUR και ενδέχεται να αλλάζουν από καιρό σε καιρό. Οι πληρωμές σας δεν επιστρέφονται και είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή εάν η αρχική πληρωμή απορριφθεί.

Πληροφορίες Τραπέζης
Αρ. Εγγραφής.: 2360
Αριθμός λογαριασμού: 0729357243
Όνομα λογαριασμού: Driftskonto
IBAN: DK2820000729357243
Swift: NDEADKKK

Αγγελίες

Το Rentola προσφέρει σε οποιοσδήποτε έχει ένα σπίτι προς ενοικίαση, τη δυνατότητα να δημιουργήσει μια αγγελία γι' αυτό στην πλατφόρμα μας. Όταν δημιουργείται μια αγγελία, καταγράφεται στη βάση δεδομένων μας, όπου ελέγχεται πριν δημοσιευτεί για πιθανούς ενοικιαστές.

Αυτόματη αναζήτηση

Όλα τα άτομα που αναζητούν σπίτι μπορούν να δημιουργήσουν μια δωρεάν αυτόματη αναζήτηση εδώ .

Η συνδρομή

Η συνδρομή διαρκεί 28 ημέρες και ανανεώνεται αυτόματα στο τέλος κάθε περιόδου συνδρομής. Έχετε μια δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών και η συνδρομή σας ισχύει από τη στιγμή που θα εγγραφείτε και θα λάβετε το email με τα στοιχεία χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή μέσω της σελίδας του προφίλ σας, μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου συνδρομής.

Η πληρωμή για τη συνδρομή σας χρεώνεται αυτόματα στο τέλος της περιόδου συνδρομής από τον λογαριασμό που ορίσατε όταν δημιουργήσατε τη συνδρομή σας. Δεν θα λάβετε email που θα σας ειδοποιεί για τη χρέωση.

Ασφάλεια

Επικοινωνήστε αμέσως στο [email protected] εάν υποψιάζεστε ότι η διεύθυνση email ή ο κωδικός πρόσβασής σας για το προφίλ σας στο Rentola έχει παραβιαστεί..

Καταργήστε την εγγραφή σας από τον λογαριασμό σας

Μπορείτε να κλείσετε τον λογαριασμό σας στο Rentola ανά πάσα στιγμή χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση. Μπορείτε να στείλετε ένα email στην εξυπηρέτηση πελατών στο [email protected] ή να επιλέξετε το κουμπί "κατάργηση εγγραφής" στη σελίδα του προφίλ σας.

Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, για τεχνικούς λόγους, δεν μπορείτε να διαγραφείτε για τις πρώτες 24 ώρες. Όταν η συνδρομή καταργηθεί, δεν θα χρεωθεί περαιτέρω μέχρι να επανενεργοποιηθεί ή να δημιουργηθεί μια νέα.

Ευθύνη για τη δημιουργία περιεχομένου

Αποδέχεστε ότι το περιεχόμενο που δημιουργείτε στην πλατφόρμα του Rentola είναι σύμφωνο με τους κανόνες διαφήμισης του Rentola, δεν παραβιάζει κανένα νόμο και δεν παραβιάζει δικαιώματα τρίτων. Αυτό ισχύει είτε το περιεχόμενο δημιουργείται με μη αυτόματο τρόπο είτε κατά τη χρήση υπηρεσιών (όπως η δυνατότητα "αυτόματη μεταφορά"), η οποία επιτρέπει την αυτόματη λήψη περιεχομένου από άλλους ιστότοπους.

Εάν ζητήσετε από το Rentola να δημιουργήσει, με μη αυτόματο τρόπο ή αυτόματα, περιεχόμενο κατά την αντιγραφή από ιστότοπο ή άλλα ψηφιακά μέσα, τονίζεται ότι πρέπει να λάβετε όλες τις απαραίτητες συναινέσεις/άδειες τρίτων προτού ζητηθεί από το Rentola να πραγματοποιήσει αυτόματη λήψη του περιεχομένου.

Το Rentola δικαιούται να αφαιρέσει περιεχόμενο από την πλατφρόρμα χωρίς προειδοποίηση, εάν κριθεί απαραίτητο να τερματίσουμε, να παραβιάσουμε και να φροντίσουμε για οποιοδήποτε τρίτο μέρος ή να συμμορφωθούμε με οποιονδήποτε νόμο. Το Rentola διατηρεί επίσης το δικαίωμα να αφαιρέσει περιεχόμενο που θεωρείται ότι παραβιάζει τους διαφημιστικούς μας κανόνες, εις βάρος της καλής θέλησης του Rentola ή άλλως ακατάλληλο για τους άλλους χρήστες της πλατφόρμας.

Έχετε το βάρος της απόδειξης ότι η δημιουργία περιεχομένου στην πλατφόρμα του Rentola δεν παραβιάζει δικαιώματα τρίτων και πρέπει να παράσχετε αμέσως στο Rentola τεκμηρίωση ότι έχουν ληφθεί όλες οι απαραίτητες συγκαταθέσεις/άδειες.

Το Rentola δεν ελέγχει το περιεχόμενο που δημιουργείτε για να διασφαλίσει ότι δεν παραβιάζει τα δικαιώματα τρίτων ή τη νομιμότητά του. Συμφωνείτε να αποζημιώσετε το Rentola για οποιαδήποτε απώλεια υποστεί το Rentola, και να αποζημιώσετε τυχόν έξοδα. Συμπεριλαμβανομένου ενός εύλογου κόστους για τους συμβούλους που μπορεί να επιβαρύνει το Rentola ως αποτέλεσμα περιεχομένου που δημιουργείται στην πλατφόρμα Rentola και που μπορεί να αποδειχθεί ότι παραβιάζει τα δικαιώματα τρίτων ή με άλλο τρόπο παραβιάζει το νόμο.

Προσωπικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας ιστότοπους με υπηρεσίες που παρέχονται από το Rentola, συμφωνείτε ότι το Rentola (ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων) συλλέγει, μεταφέρει, αποθηκεύει και χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας στοιχεία σε διακομιστές που βρίσκονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είστε υπεύθυνοι για την ακρίβεια των προσωπικών πληροφοριών με τις οποίες δημιουργείτε τον λογαριασμό σας και για την προστασία των στοιχείων του κωδικού πρόσβασής σας. Εάν έχει γίνει παραβίαση του κωδικού πρόσβασής σας, θα πρέπει να ζητήσετε αμέσως να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας και να κλειδώσετε τον λογαριασμό σας μέσω του [email protected].

Γενικά

Αυτοί οι όροι και οι άλλοι σχετικοί όροι που ορίζονται στο Rentola αποτελούν τη συνολική συμφωνία μεταξύ του Rentola και εσάς και αντικαθιστούν όλες τις προηγούμενες συμφωνίες. Άλλοι όροι και προϋποθέσεις που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία που προσφέρει το Rentola, σε περίπτωση οποιασδήποτε διαφοράς, υπερισχύουν αυτών των γενικών όρων.

Αυτή η συμφωνία διέπεται από την τοπική νομοθεσία. Κατανοείτε ότι η συμφωνία δεν υπόκειται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των τοπικών δικαστηρίων. Εάν το Rentola δεν εφαρμόσει κάποια ειδική διάταξη, αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε παραιτηθεί από το δικαίωμά μας να το πράξουμε σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Εάν ένα δικαστήριο κρίνει άκυρη οποιαδήποτε από αυτές τις προϋποθέσεις, θα εξακολουθούν να ισχύουν οι υπόλοιπες προϋποθέσεις. Μπορούμε να εκχωρήσουμε την παρούσα Συμφωνία κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια σύμφωνα με τις ακόλουθες διατάξεις σχετικά με την κοινοποίησή της.

Θα σας στείλουμε μηνύματα μέσω της διεύθυνσης email που θα καθορίσετε.

Αλλαγές στους Όρους

Το Rentola αναπτύσσεται συνεχώς. Επομένως, διατηρούμε το δικαίωμα, χωρίς προειδοποίηση, να αλλάξουμε τους ισχύοντες όρους και τις τιμές. Αυτοί οι όροι ενημερώθηκαν τελευταία φορά τον Αύγουστο του 2020.