1 ακίνητο προς ενοικίαση βρέθηκε με αυτήν την αναζήτηση
Απόκρυψη φίλτρων
1
8
Αναζήτηση
Αυτόματη Αναζήτηση - εντελώς δωρεάν: Λάβετε e-mail όταν εμφανίζονται σπίτια που ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας
Filter icon Αναζήτηση φίλτρου
Εμφάνιση 1 αποτελεσμάτων

Ενοικίαση σπιτιού σε Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας - δείτε όλες τις διαθέσιμες κατοικίες σε Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας εδώ

Ταξινόμηση:
ad
agios
Μπάνια
2
Υπνοδωμάτια
2
Τύπος
Σπίτι
Παρόμοιες αναζητήσεις

Μάθετε περισσότερα για τις ενοικιάσεις στην πόλη Larissa!

Σας συνιστούμε να ξεκινήσετε την αναζήτηση του σπιτιού σας το συντομότερο δυνατό στο Rentola, καθώς πολλές διαφορετικές περιοχές στην Greece έχουν μεγάλη ζήτηση για ενοικιάσεις. Χρησιμοποιήστε δωρεάν την Αυτόματη Αναζήτηση και λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απευθείας όταν υπάρχουν νέα σπίτια στην πόλη Larissa.

Το μηνιαίο ενοίκιο για μια ενοικιαζόμενη ιδιοκτησία στην πόλη Larissa είναι μεταξύ 600,00 €. και 600,00 €. Το μέσο ενοίκιο ανά m2 είναι 600,00 €.

Υπάρχουν 13 διαθέσιμα ακίνητα προς ενοικίαση στην πόλη Larissa στη λίστα κατοικιών. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ολόκληρο τον κατάλογό μας με συνολικά ακίνητα προς ενοικίαση σε όλη την Greece.

Η πόλη Larissa είναι ένα πολύ ευχάριστο μέρος, όπου μπορείτε να έχετε μια άνετη και δυναμική ζωή. Υπάρχει πάντα κάτι να κάνετε, κάτι να δείτε, κάτι να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε σε αυτή την πόλη.

Ναι φυσικά. Εάν τα έχετε τακτοποιήσει όλα τα σχετικά έγγραφα, όπως την βίζα, μπορείτε να νοικιάσετε ένα κατάλυμα στην πόλη Larissa με τον ίδιο τρόπο όπως και οι ντόπιοι.

{"slug":"larissa","title":"Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας"}
larissa